Afspraak Peter Leusink

Tarieven en vergoedingen

Consulten bij Peter Leusink moet je zelf betalen. Je ontvangt een factuur. Afhankelijk van jouw aanvullende zorgverzekering kun je de kosten eventueel declareren. Zie voor een overzicht de site van Independer (even doorscrollen). Vraag bij twijfel tevoren de zorgverzekeraar en geef hen mijn AGB-code (declaratiecode): 90035072. 

Tarieven:

Kort en Online duurt 25 minuten. Lang duurt 50 minuten

25 min – Jongeren (t/m 25 jaar) |  €35 

50 min – Jongeren (t/m 25 jaar) |  €65

25 min – Volwassenen               |  €55

50 min – Volwassenen               |  €110

Online afspraak maken – Peter Leusink

Ga voor afspraken over transgenderzorg naar onze website Transgenderzorg Utrecht !

Ook als dat betekent dat het langer duurt, het spijt me. Dus trans personen, niet voordringen svp via deze weg. Ik zie me helaas genoodzaakt dit expliciet hier te vermelden.

Dit formulier vraagt u om uw naam, emailadres en mobiel nummer zodat wij uw afspraak kunnen inplannen en u kunnen bereiken bij verhindering. Deze gegevens worden in een database bewaard gedurende maximaal een maand na uw laatste afspraak en/of betaling van de factuur. De gegevens komen als email bij ons binnen. Door het aanmeldformulier te verzenden geeft u ons toestemming uw naam, emailadres en mobiel nummer te gebruiken voor het inplannen van uw afspraak en het kunnen benaderen van u mocht een afspraak onverhoopt geannuleerd moeten worden.

Klachtenregeling

In onze praktijk vinden wij het belangrijk om u zo goed mogelijk te helpen. Als u niet tevreden bent of als u vindt dat iets beter kan, laat het ons dan weten via het Contactformulier. We proberen dan samen uw probleem of klacht op te lossen.

Komt u er met ons niet uit dan kunt u een klacht indienen bij de Stichting Klachten & Geschillen Eerstelijnszorg. Hun klachtenfunctionaris is onafhankelijk en onpartijdig en kan samen met u naar een oplossing zoeken. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Wilt u hulp van een klachtenfunctionaris? Bezoek hun website voor de klachtenprocedure.