Afspraak Peter Leusink

Tarieven en vergoedingen

Consulten bij Peter Leusink moet je zelf betalen. Je ontvangt een factuur. Afhankelijk van jouw aanvullende zorgverzekering kun je de kosten eventueel declareren. Zie voor een overzicht de site van Independer (even doorscrollen). Vraag bij twijfel tevoren de zorgverzekeraar en geef hen mijn AGB-code (declaratiecode): 90035072. 

Tarieven:

Kort en Online duurt 25 minuten. Lang duurt 50 minuten

25 min – Jongeren (t/m 25 jaar) |  €35 

50 min – Jongeren (t/m 25 jaar) |  €65

25 min – Volwassenen               |  €55

50 min – Volwassenen               |  €110

Online afspraak maken – Peter Leusink

Ga voor afspraken over transgenderzorg naar onze website Transgenderzorg Utrecht

Ga voor info en verkrijgen van PrEP naar SoaPoli Online. Ik ben daar medisch adviseur en we hebben het aanschaffen geprotocolliseerd zonder aan kwaliteit in te boeten. Wil je face to face over PrEP overleggen, maak dan hieronder een afspraak.

Dit formulier vraagt u om uw naam, emailadres en mobiel nummer zodat wij uw afspraak kunnen inplannen en u kunnen bereiken bij verhindering. Deze gegevens worden in een database bewaard gedurende maximaal een maand na uw laatste afspraak en/of betaling van de factuur. De gegevens komen als email bij ons binnen. Door het aanmeldformulier te verzenden geeft u ons toestemming uw naam, emailadres en mobiel nummer te gebruiken voor het inplannen van uw afspraak en het kunnen benaderen van u mocht een afspraak onverhoopt geannuleerd moeten worden.