Contact

Afspraak

Wil je een advies voor een persoonlijk probleem of een inhoudelijk antwoord op een vraag, maak dan een afspraak via onze online agenda (voor Peter Leusink) of door het contactformulier in te vullen (voor Maud Lazaroms). Annuleren van een afspraak kan via een link in de email die je ter bevestiging kreeg nadat je een online afspraak maakte.

Vraag of opmerking?

Maak gebruik van onderstaand contactformulier voor:

  • vragen over scholing of training
  • consultatie voor jouw organisatie
  • persvragen
  • vragen over ons aanbod
  • administratieve vragen
  • overige algemene vragen en opmerkingen
  • aanmelding bij Maud Lazaroms
Contact

Dit formulier vraagt u om uw naam en emailadres zodat wij uw vraag kunnen beantwoorden. Deze gegevens worden niet in een database bewaard. Ze komen als email bij ons binnen en worden na beantwoorden van uw vraag vernietigd. Door het formulier te verzenden geeft u ons toestemming uw naam en emailadres te gebruiken voor het beantwoorden van uw vraag.

Klachten en geschillenregeling

Wij zijn BIG-geregistreerd en houden ons aan de beroepscode zoals door het NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen) en de NVVS (Nederlandse wetenschappelijke Vereniging Voor Seksuologie) zijn opgesteld. Hierin staan de eisen, richtlijnen en gedragsregels waaraan ons werk moet voldoen. Deze zijn gebaseerd op de principes verantwoordelijkheid, integriteit, respect en deskundigheid. Mocht je onverhoopt toch een klacht hebben, bespreek die dan eerst met je behandelaar. Indien dat niet kan of je komt er samen niet uit, dan kan je gebruik maken van de klachtencommissie van de LVVP (landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen & psychotherapeuten) of de NVVS.

Een goedgekeurd kwaliteitsstatuut is ter inzage beschikbaar op de praktijk locatie Wittevrouwensingel 47.

Privacy

Je gegevens die voor het verlenen van hulp in onze administratie moeten staan, worden geregistreerd volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Het privacystatement van praktijk Maud Lazaroms is hier te vinden:

Wachttijden

Peter Leusink heeft momenteel geen wachttijd.

Maud Lazaroms heeft momenteel een wachttijd van 8 weken voor een intakegesprek (vervolgens start behandeling) (update 9-8-2021).

Adressen

Peter Leusink Biltstraat 190, 3572 BR Utrecht. Hier zijn meerdere praktijken gevestigd. Wij bevinden ons op de tweede verdieping.

Maud Lazaroms Wittevrouwensingel 47, 3572 CA Utrecht. Hier zijn meerdere praktijken gevestigd. Wij bevinden ons op de begane grond.

Buiten openingstijden van de praktijk kunt u in geval van nood contact opnemen met de huisarts (binnen kantoortijden), crisisdienst (030- 2308850) of huisartsenpost (buiten kantoortijden). Zie hiervoor www.primair-hap.nl of 088-1309670 (huisartsenpost Utrecht).