Contact

Afspraak

Wil je een advies voor een persoonlijk probleem of een inhoudelijk antwoord op een vraag, maak dan een afspraak via onze online agenda (voor Peter Leusink) of door onderstaand contactformulier in te vullen (voor Maud Lazaroms). Annuleren van een afspraak kan via een link in de email die je ter bevestiging kreeg nadat je een online afspraak maakte.

Vraag of opmerking?

Maak gebruik van onderstaand contactformulier voor:

  • vragen over scholing of training
  • consultatie voor jouw organisatie
  • persvragen
  • vragen over ons aanbod
  • administratieve vragen
  • overige algemene vragen en opmerkingen
  • aanmelding bij Maud Lazaroms

Ga voor vragen over transgenderzorg naar Transgenderzorg Utrecht

Contact

Dit formulier vraagt u om uw naam en emailadres zodat wij uw vraag kunnen beantwoorden. Deze gegevens worden niet in een database bewaard. Ze komen als email bij ons binnen en worden na beantwoorden van uw vraag vernietigd. Door het formulier te verzenden geeft u ons toestemming uw naam en emailadres te gebruiken voor het beantwoorden van uw vraag.

Privacy

Je gegevens die voor het verlenen van hulp in onze administratie moeten staan, worden geregistreerd volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Adressen

Maud Lazaroms en Peter Leusink: Mauritsstraat 100, 3583 HW, Utrecht. Hier zijn meerdere praktijken gevestigd. Wij bevinden ons op de 1e en 2e verdieping. U kunt aanbellen bij “In Therapie” (bovenste bel) en links door de deur de trap. De wachtkamer bevindt zich op de 2e verdieping.

Buiten openingstijden van de praktijk kunt u in geval van nood contact opnemen met de huisarts (binnen kantoortijden), crisisdienst (030- 2308850) of huisartsenpost (buiten kantoortijden). Zie hiervoor www.primair-hap.nl of 088-1309670 (huisartsenpost Utrecht).