Over ons

Peter Leusink is huisarts en seksuoloog NVVS. Daarnaast is hij hoofddocent bij de RINO-opleiding Consulent Seksuele gezondheid, is hij voorzitter van de NHG Expertgroep Seksuele gezondheid en is hij voorzitter van de Stichting Tijdschrift voor Seksuologie.

Ik vind mezelf betrokken en toegewijd, kan tot op de bodem dingen uitzoeken, waar nodig maak ik gebruik van mijn uitgebreide netwerk. Ik luister goed, betrek naast lichamelijke factoren altijd andere factoren bij diagnostiek en behandeling, leg goed uit waar de schoen wringt en bij de keuze voor de behandeling heeft de patiënt altijd het laatste woord. Verder: ik ben nuchter, humoristisch en relativerend.

BIG 09022469601 | AGB 01020913

Maud Lazaroms is GZ-psycholoog, Consulent Seksuele gezondheid NVVS, EMDR-therapeut (VEN) en lid van de Special Interest Group EMDR: Zwangerschap en geboorte (VEN). Daarnaast is zij hoofddocent bij de RINO-opleidingen Consulent Seksuele Gezondheid en post-HBO Seksuologie en werkt ze als supervisor NVVS voor consulenten seksuele gezondheid NVVS. Als toneelschrijver zet ze theater in om het thema seksualiteit bespreekbaar te maken.

“In mijn werk staat voorop dat een cliënt zich veilig en op z’n gemak voelt. Aandacht voor de therapeutische relatie is een essentieel onderdeel van de behandeling. Met frisse blik en zonder oordeel kijk ik naar jouw vraag. Ik bied behandeling op maat waarbij ik gebruik maak van bewezen effectieve behandelmethoden en out of the box durf te denken. Ik ben betrokken, enthousiast en bevlogen.

BIG 59929050625 |AGB 94108736 | AGB Praktijk 94066210